De Trompet 2292

Heemskerk

Bel ons

0251 700 254

Mail ons

info@klimacompany.nl

Hybride warmtepomp

BESPAAR TOT WEL 80% OP JE GASVERBRUIK

Bij Klima Company zijn we gepassioneerd over hybride warmtepompen en helpen we je graag om deze moderne verwarmingsoplossing in je huis of bedrijf te integreren.

Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en de ideale hybride warmtepomp te installeren voor optimaal comfort en duurzaamheid.

Kies voor een hybride warmtepomp en stap over naar efficiënte, kostenbesparende en milieuvriendelijke verwarming met Klima Company. Samen kunnen we bijdragen aan een comfortabelere en groenere leefomgeving.

WAAROM EEN HYBRIDE WARMTEPOMP?

Een hybride warmtepomp is een geavanceerd verwarmingssysteem dat het beste van twee werelden combineert, een hoogrendement warmtepomp en een traditionele verwarmingsketel.

De hybride warmtepomp is ook geschikt om goed te functioneren met bestaande radiatoren en bij voorkeur vloerverwarming.

HOE WERKT HET?

Dit innovatieve systeem schakelt automatisch tussen de twee bronnen om je huis op de meest efficiënte manier te verwarmen en te voorzien van warm water.

WAAROM Remeha?

Remeha staat al meer dan 80 jaar bekend om zijn innovatieve verwarmingsoplossingen. Met een sterke focus op duurzaamheid en efficiëntie, biedt Remeha een breed scala aan producten van hoog rendement cv-ketels tot geavanceerde hybride systemen.

Hun producten zijn ontworpen om de hoogste energiebesparingen en het ultieme comfort te leveren. Dankzij voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, blijft Remeha vooroplopen in de technologische vooruitgang.

WAAROM
Daikin?

Klima Company is een officieel partner van Daikin, omdat kwaliteit bij ons op nummer één staat. Standaard staat er 2 jaar garantie voor de verwarming toestellen van Daikin. 

Zodra uw installatie is geregistreerd in de Stand By Me software van Daikin wordt dit verlengd tot 5 jaar garantie. 

Daarnaast kunt u tegen betaling de garantie verlengen tot 10 jaar!

WAAROM
Intergas?

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. 

Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Geavanceerde oplossingen als all electric en hybridetoestellen, maar ook de ‘conventionele’ gasgestookte cv-ketel biedt Intergas aan. 

Zo zijn ze voortdurend bezig om hun grenzen te verkennen en te verleggen.

Vraag een offerte aan

Interesse in het laten installeren van een hybride warmtepomp? Vraag vandaag nog een offerte aan via onderstaande knop. Onze experts nemen dan direct contact met u op.

×